Модерни теми во читачкото катче на ЦСИ Надеж

Во читачкото катче на Ц.С.И. Надеж читаме проза и поезија актуелна меѓу нашата генерација, а овој пат читавме извадоци од бестселерот „Белешките на Лајла Грејс“.

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Save the children EU DIC Биро за развој на образованието