Едукативни работилници за жени за пополнување формулари за права на државјанство

На 2,9,16,23 февруари одржани се едукативни работилници со жени на тема Пополнување на постоечките формулари за исполнување на права за: државјанство, вработување, домување, образование, здравство и социјална заштита.

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Save the children EU DIC Биро за развој на образованието