Децата на новогодишна претстава

Децата од центрите ДендоВас и Надеж го посетија „Салон 19, 19“ каде што ја проследија новогодишната претстава „Дедо Мраз нѐ сака сите нас“.

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Save the children EU DIC Биро за развој на образованието