Новата веб страница на Чекор по чекор

Добредојдовте на новата веб страница на Фондацијата Чекор по чекор. Тука можете да најдете информации за нашата фондација како и вести за нашите нови активности.

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Save the children EU DIC Биро за развој на образованието