Обраќање на Сузана Киранџиска, извршен директор на Фондација „Чекор по чекор“ по повод почетокот на новата учебна година

SBS obrakanje sept 2017

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Save the children EU DIC Биро за развој на образованието