Активности на регионалната конференција на едукатори

Фондацијата ЧЕКОР ПО ЧЕКОР ќе ги претстави своите активности на регионалната конференција на едукатори „Промената почнува од мене“. Конференцијата, во организација на Центарот за образовни иницијативи STEP BY STEP - Сараево, ќе се одржи од 29.08. до 01.09 во Неум, Босна и Херцеговина.
http://www.coi-stepbystep.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=90&Item

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Save the children EU DIC Биро за развој на образованието