Работилници за здрава храна

Разговор за здрава храна,разговаравме за тоа како се подготвува здрава храна за целото семејство и како да го планираме семејниот буџет. Целта на разговорот беше што е можно повеќе да се вклучи здравата исхрана во секојдевното приготвување на оброците за целото семејство и ефективно планирање на семејниот буџет.

PARTNERS

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието