Најава за настан „Од 1 до 101“ во Охрид на 28.07. (сабота)

 

 

Драги наши,


Фондацијата ЧЕКОР ПО ЧЕКОР ве кани на заедничко дружење
и откривање креативни начини за придонес кон нашите заедници.

Како дел од кампањата "Мрдни со прст", овој настан ќе даде значителен придонес кон подигнување на јавната свест за различните можности за општествени промени кои може да ги направи секој поединец, и ќе понуди идеи и можности за придонес кон конкретни активности во рамките на заедницата во која граѓаните можат да се ангажираат индивидуално и колективно.

Повеќе информации за настанот можете да најдете на следниов линк

Се гледаме во сабота во Охрид, на Кејот Македонија во 18 часот.

Мрдни со прст за да твојата заедница биде подобра за сите!

PARTNERS

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието