E-билтен бр. 22, декември 2018 - февруари 2019

 билтен

Бидете информирани за сите наши проекти, обуки, работилници и останати настани и активности. Пријавете се на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и редовно добивајте ги нашите вести преку е-пошта.

PARTNERS

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието