Кампања САКАМ, МОЖАМ, МЕНУВАМ!

Загрижени сте поради атмосферата на криза, сиромаштија и бесперспективност во која живеат некои деца? Учител сте, родител, личност на која и‘ е важно светот да биде добро место за сите деца? Вклучете се во регионалната кампања САКАМ, МОЖАМ, МЕНУВАМ! иницирана од Центарот за образовни иницијативи Чекор по чекор - БиХ.

На интернет страната на кампањата ќе најдете Каталог на идеи за активности кои Вие, Вашите деца или целото одделение може да ги реализира за да светот стане подобро место за сите деца. Инспирирајте се и со својата активност и самите станете нечија инспирација! Објавете ја својата добра приказна на страната на кампањата.

Следете ги активностите на кампањата и на Facebook.

PARTNERS

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието