Подготовки за денот на шегата

Подготовка за најинтересниот и најшарениот ден, денот на шегата. Креираме и изработуваме најразлични маски и со нетрпение го очекуваме денот кога ние можеме да се маскираме.

PARTNERËT

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието