Едукативни работилници за жени за пополнување формулари за права на државјанство

На 2,9,16,23 февруари одржани се едукативни работилници со жени на тема Пополнување на постоечките формулари за исполнување на права за: државјанство, вработување, домување, образование, здравство и социјална заштита.

PARTNERËT

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието