Официјално отворање на Детскиот креативен центар - Скопје на 10 септември

Проектот на УСАИД „Со читање до лидерство“ на 10 септември официјално ќе го отвори реновираниот Детски креативен центар при МКЦ - Скопје. 

Центарот нуди содржини и активности за унапредување на јазичната и математичката писменост во почетните одделенија. Покана за отворање на Детски креативен центар - 10 септември

PARTNERËT

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието