E-билтен бр. 23, март - јуни 2019

 билтен

Бидете информирани за сите наши проекти, обуки, работилници и останати настани и активности. Пријавете се на Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. и редовно добивајте ги нашите вести преку е-пошта.

PARTNERËT

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието