Детски новогодишни желби до Дедо Мраз

Децата во претшколскиот центар „Надеж“ му ја кажаа на Дедо мраз нивната желба за Нова годин.

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Save the children EU DIC Биро за развој на образованието