Е-билтен

 билтен

Бидете информирани за сите наши проекти, обуки, работилници и останати настани и активности. Пријавете се на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. и редовно добивајте ги нашите вести преку е-пошта.

                                              е-билтен бр.19, јули-ноември 2017             

е-билтен бр.18, март-јуни 2017

е-билтен бр.17, ноември 2016-февруари 2017

е-билтен бр.16, јули-октомври 2016

е-билтен бр.15, март-јуни 2016

е-билтен бр.14, ноември 2015-февруари 2016 

е-билтен бр.13, јули-октомври 2015

 

 е-билтен бр.1, септември-октомври 2013

 

 

ПАРТНЕРИ

USAID OSI Member of ISSA-logo-final FOSIM
Надеж EU DIC Биро за развој на образованието